Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Allereerst willen wij u attenderen op het feit dat Thuistherapie® alles op alles zal zetten om uw bestelling zo snel en goed mogelijk af te wikkelen. Wanneer u een bestelling plaatst via de website van Thuistherapie® geeft u daarmee aan op de hoogte te zijn van onze Algemene Voorwaarden.

 

Artikel 1. Prijzen

Alle op de site vermelde prijzen zijn vrijblijvend, Thuistherapie® behoudt zich het recht om prijzen op elk moment aan te passen zonder vermelding van reden. De getoonde prijzen op de site zijn altijd in euro’s en altijd inclusief BTW.

 

Artikel 2. Bestelling en levering

Wij nemen alleen bestellingen in behandeling die van te voren betaald zijn. Alle goederen worden zo snel mogelijk geleverd. De door Thuistherapie® opgegeven levertijden zijn altijd een indicatie. Het kan voorkomen dat bepaalde artikelen (tijdelijk) niet voorradig zijn, de levertijd kan dan met enkele dagen tot enkele weken oplopen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Mocht Thuistherapie® een artikel niet meer kunnen leveren, dan kunt u kiezen uit de opties om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen of om een ander artikel van dezelfde waarde te bestellen.

 

Artikel 3. Ruilen

Ruilen van een artikel of teruggave van uw geld is alleen mogelijk wanneer het door u ontvangen artikel beschadigd is, of productiefouten bevat. Wanneer u een beschadigd artikel heeft ontvangen, dient u dit binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw bestelling per e-mail aan ons door te geven. Wij kijken samen met u naar een passende oplossing. Bij een eventueel geschil betreffende ontbrekende retourzendingen, moet de klant de factuur van de verzendorganisatie met het pakketnummer of het track and tracenummer kunnen tonen.

Mocht een artikel tijdens de retourzending beschadigen of verdwijnen, dan bent u aansprakelijk.

Ontvangen wij een pakket waarvan de verzendkosten niet betaald zijn, dan behouden wij ons het recht voor om de kosten die ontstaan zijn met betrekking tot een dergelijke retourzending terug te vorderen. De betaling moet binnen 10 dagen na de factuurdatum worden voldaan.

 

Artikel 4. Privacy

Uw persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld. Thuistherapie® gebruikt uw gegevens niet voor andere doeleinden dan het afleveren van uw bestelling. Wij geven uw gegevens niet door aan derden.

 

Artikel 5. Fysieke producten

U hebt een retourrecht van 14 dagen en 2 jaar garantie, volgens de geldende consumentenwetgeving.

Het retourrecht geldt alleen voor media in een onverbroken verpakking.

Wij verzoeken u om het artikel bij ontvangst op eventuele fouten en gebreken te controleren. Ontvangt u een defect of verkeerd geleverd artikel, neem dan zo snel mogelijk per e-mail contact op met info@Thuistherapie®.nl.

De levertijd is meestal 2-5 werkdagen vanaf de besteldatum. Bij een aanzienlijke vertraging (meer dan 21 dagen) hebt u het recht om de aankoop te annuleren.

 

Artikel 6. Verzending

Bij een bestelling op de website van Thuistherapie® worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor speciale bestellingen en dergelijke kunnen echter wel verzendkosten in rekening worden gebracht. Hier worden vooraf afzonderlijke afspraken over gemaakt. Uw artikelen worden vanuit een Nederlands adres verzonden en kunnen 2 tot 5 dagen onderweg zijn. De gratis verzending geldt binnen Nederland en België. Voor overige landen gelden extra portokosten volgens de geldende tarieven.

 

Artikel 7. Tevredenheidsgarantie

Geselecteerde producten zijn voorzien van een 100% tevredenheidsgarantie. Als u niet helemaal tevreden bent met het product e-mail ons dan binnen 14 dagen en samen met u zorgen wij dan met een passende oplossing naar uw volledige tevredenheid. Terugkeer van fysieke producten vereist wel dat het product wordt teruggeleverd in dezelfde staat als het werd ontvangen. In geval van een ontevredenheid over een Podcasttherapie (download) en de daaruit voortvloeiende vereffening bent u tevens verplicht om de onderhavige bestanden van uw computer te verwijderen.

 

Artikel 8. Aankoop van een Podcasttherapie (download)

Tenzij anders vermeld, geldt er geen retourrecht voor digitale producten (downloads) die via Thuistherapie® gekocht zijn, maar u hebt als koper 2 jaar garantie. Dit geldt voor alle digitale producten op de website (Duidelijk gemarkeerd met de tekst Podcasttherapie (download), MP-3, PDF en andere digitale bestandsformaten). Want na betaling is de digitale inhoud direct, zonder wachttijd, beschikbaar om te downloaden. U heeft bij uw bestelling aangegeven hiervan op de hoogte te zijn. In de Algemene voorwaarden, die elke klant voor betaling moet accepteren, is het herroepingsrecht dan ook uitgesloten. De reden is eenvoudig: u betaalt bij Thuistherapie® in geval van een Podcasttherapie (download) niet voor een (fysiek) product, maar voor een (download)dienst. Dergelijke diensten zijn vrijgesteld van het herroepingsrecht, omdat digitale inhoud – in tegenstelling tot de aanschaf van een fysiek product – niet teruggenomen kan worden.

 

Artikel 9. Aansprakelijkheid

CD’s en Podcasttherapie (downloads) niet in het wegverkeer

  1. Omdat het luisteren naar de CD’s en Podcasttherapie (downloads) van Thuistherapie® een diepe ontspanning oproepen verslapt hiermee de aandacht, ook in het verkeer, en wordt er slaap geïnduceerd. Het is daarom niet toegestaan de CD’s en Podcasttherapie (downloads) van Thuistherapie® tijdens het besturen van vervoermiddelen in het wegverkeer te gebruiken. Thuistherapie® is nimmer verplicht tot vergoeding van enigerlei schade van u als koper of medegebruiker, waarvoor u als koper de verantwoordelijkheid hebt, tenzij voornoemde schade is ontstaan door opzet of grove schuld aan de zijde van Thuistherapie®.
  2. Mede met inachtneming van de voorgaande bepaling reikt de aansprakelijkheid van Thuistherapie® nimmer verder dan de hoogte van het netto bedrag van de desbetreffende bestelling.
  3. U als koper bent hoofdelijk aansprakelijk voor door Thuistherapie® geleden schade veroorzaakt door de gevolgen die door het niet nakomen van de bepalingen in deze Algemene voorwaarden zijn ontstaan.

 

Artikel 10. Auteursrechten/ Copyright Thuistherapie®

Alle rechten en auteursrechten van de CD’s en Podcasttherapie (downloads) op deze website zijn voorbehouden aan Riny van As, Thuistherapie®.

Vermenigvuldiging, publicatie en uitzending zonder schriftelijke toestemming van Riny van As, Thuistherapie® is verboden. Copyright reserved Riny van As, Thuistherapie®.

 

Artikel 11. TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER

  1. Op alle onder deze voorwaarden gedane aanbiedingen of gesloten overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing.
  2. Alle geschillen voortvloeiende uit of verband houdende met aanbiedingen of overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, of betreffende de voorwaarden zelf, zijn onderworpen aan het oordeel van de bevoegde rechter in het Arrondissement ‘s-Hertogenbosch.

Comments are closed.