Over Thuistherapie

Thuistherapie® is een geïntegreerde afdeling van Target Training® en in 2003 ontwikkeld door Riny van As, internationaal gecertificeerd MindSonar® deskundige, NLP-communicatietrainer, hypnotherapeut en coach.

De CD’s en Podcasttherapie (downloads) die op deze website worden aangeboden zijn door hem persoonlijk therapeutisch verfijnd vanuit de nieuwe communicatievormen en denktechnieken zoals ook in de praktijk van de Amerikaanse psychiater Milton H. Erickson werd uitgevoerd. Vanuit de inbreng van een 30 jarige ervaring in de toepassing van klassieke en moderne hypnotherapie zijn alle audiothema’s, die je op deze website voor een thuisbehandeling kunt bestellen en/of downloaden, door Riny van As persoonlijk samengesteld en ingesproken.

Die professionele benadering maakten inmiddels vele gebruik(st)ers vrij van angst en wordt er met de toepassing van Thuistherapie® nog steeds dagelijks de nadelen van antidepressiva ofwel serotonineheropnameremmers voorkomen, zoals Prozac, Seroxat, Zoloft, Cipramil en Fevarin.

Of de beleving van zijn benadering je aanspreekt, kun je ontdekken door de mogelijkheid een Podcasttherapie (download) te bestellen en direct het effect zelf te ervaren.

Comments are closed.