Om de instructies en manoeuvres tijdens je rijexamen correct uit te kunnen voeren dien je ontspannen te kunnen bewegen en behoor je gelijktijdig jouw aandacht bij het moment te kunnen houden. Voor veel mensen lijkt dat een opgave. De spannende verhalen van anderen die rijexamen hebben gedaan en gezakt zijn, dragen daar hun steentje aan bij. Een luisterboek van Thuistherapie is erop gericht om tijdens het rijexamen geheel ontspannen de instructies van de examinator beter uit kunt voeren, zodat je op ontspannen wijze kunt slagen.

Door de Podcast download / luisterboek met de titel “Beter op rijexamen” van Thuistherapie wordt je stap voor stap meegenomen in het proces dat via het onderbewuste steeds meer ontspanning en zelfvertrouwen gaat geven. Daarbij heb jij het voordeel dat je de instructies dagelijks kunt herhalen, zodat je ook kunt regelen dat je ruimschoots vooraf en tijdens het examen jouw veilige ontspannen gevoel van zelfvertrouwen met grote zekerheid kunt oproepen.

Nerveus worden voor en tijdens het rijexamen ontstaat door de angst voor de dingen die je allemaal verkeerd kunt doen. Die angst ontwikkelt zich doordat jij je onbewust in je fantasie voorstelt hoe fout het zal gaan. Dat is niet reëel, want je kunt nog niet weten of er iets fout gaat. Maar dat wat jij je voorstelt heeft wel de neiging zich te verwezenlijken, want verbeeldingskracht wint het van wilskracht. Die verbeeldingskracht kun je dus ook gebruiken om je voor te stellen hoe goed het gaat. En ook dat heeft dan eveneens de neiging zich te verwezenlijken. Met behulp van de Podcast download “Beter op Rijexamen” ga jij je vanaf nu makkelijker in je fantasie voorstellen dat het rijexamen net zo goed zal verlopen als jouw ervaringen tijdens je allerbeste rijles. En met de ondersteuning van het luisterboek “Beter op rijexamen” geeft je dàt de hoogst mogelijke slagingskansen voor je rijexamen. Na je bestelling hiervan in deze web shop krijg je een email met een ‘download link’ en staat “Beter op rijexamen” op je bureaublad, zodat je daarmee direct aan de slag kunt!

Comments are closed.