Wat in het onderbewuste schuilt kan je kracht of zwakte zijn; afhankelijk van of jij weet hoe je er meester over kan worden. Met het zelfhypnose gedeelte op de therapie-cd’s en de Podcast-downloads gaat dat sneller. Hypnose mag en kan iedereen leren. Dat zou ook beter zijn voor het bewustzijn van deze vluchtige maatschappij. Hypnose heeft te maken met het sterker worden van de individuele innerlijke mens. Daarom heeft de bewuste toepassing ervan niets met magie te maken, maar met de ontwikkeling van persoonlijkheid. Thuistherapie® heeft ook niets zweverigs, maar geeft handvatten voor een concrete en onmiddellijke regulering van stemmingen.

Iedere therapie-cd of Podcast-download op deze site creëert daarvoor een ongedwongen sfeer. En ieder thema wordt daardoor een leerzame recreatieve beleving. Door zijn persoonlijke benadering, ervaring en interesse in de thema’s neemt de stem waarnaar je gaat luisteren je met een onderhoudende stijl mee naar dat gedeelte van je hersenen waar aandacht nodig is en je toegang krijgt tot het corrigerende proces in jouw onderbewuste. Het resultaat is dat jij je daarna beter voelt met meer kracht en energie van binnenuit.

Bovendien krijg je door mee te doen met de oefeningen die erop staan inzicht in de binnenkant van de mens; je leert hoe jij zelf je onderbewuste stuurbaar kunt maken. Het is daarom een ontdekkingsreis naar jezelf; naar je verborgen kwaliteiten. Je gaat meer en meer je waarden zien en hoe je daarmee krijgt wat je werkelijk wilt. Hierdoor ga jij je innerlijk meer uiterlijk geven! Thuistherapie® corrigeert je emotionele onvolkomenheden, activeert door toepassing een klassieke vorm van hypnotherapie je onderbewuste en maakt hiermee je kwaliteiten in je gevoel en je gedrag zichtbaar.

Als jij je klachten wil op gaan oplossen ofwel je prestaties wil verbeteren, neem dan de proef op de som. Je krijgt je na je bestelling via de winkel op deze site een email met een download link en staat daarna de keuze van je Podcast-therapie op je bureaublad. Breng de Podcast bijvoorbeeld in je mobiel en geniet van het gewenste effect wanneer het voor jou inpasbaar is. Zo vaak als je het nodig hebt en prettig vindt.

Comments are closed.