Rokers die willen stoppen merken dat met de therapie-cd’s en Podcast-therapie de posthypnotisch opdracht van “Je hebt er geen zin meer in en je hebt die aangeleerde behoefte niet meer nodig; sterker nog: je krijgt er een afkeer van” werkelijk ook echt na het gebruik effectief zijn. In plaats van de zin in een sigaret komt er iedere dag meer afkeer voor in de plaats. De beleving van een roker verandert in die van een niet roker.

Ook in een lichte trance is de therapie-cd’s en Podcast-therapie effectief. Bepalend zijn de suggesties, die aan het stoppen met roken gekoppeld zijn en de nieuwe innerlijke beleving van het ‘niet roken’ wordt ervaren. Een gevoel wat mensen die stoppen al een hele lange tijd niet meer hebben beleefd. De therapie-cd en Podcast-therapie stemt zijn suggesties en opdrachten daarom af op de persoon die stopt. Daarmee wordt de slaagkans ten opzichte van andere methoden om te stoppen vergroot tot 80%. De kracht zit hem in het verslaafd raken aan NIET ROKEN op onbewust niveau. Echte rokers durven daarom de therapie-cd’s en Podcast-therapie niet te bestellen. Stel dat het werkt…dan zijn ze hun duurste en ongezondste vriendje kwijt.

Durf jij wel? Het downloaden gaat snel en direct: om te kunnen stoppen met roken, krijg je na de bestelling van je Podcast-therapie “Stoppen met roken” de email met jouw download link en staat het thema “Stoppen met roken” op jouw bureaublad. Bestel dan ook de Podcast download “Zelfhypnose” (klik hier), zodat je helemaal zelf kunt gaan bepalen hoe jij wilt dat het wordt; van binnenuit een echte niet-roker! Zorg dat de mp3’s een mooi plaatsje in je mobiel krijgen; dan heb je er dagelijks profijt van. Reken ook even uit hoeveel je dat op jaarbasis gaat besparen…. En hoeveel is dat na 10, 20, 30 jaar. Eigenlijk zou jij je met dit rekensommetje jezelf vanaf vandaag de kans moeten geven om Niet-roker te worden. Een cadeau voor…het leven! Wat let je; klik hier

Comments are closed.