Workshop, demodag of groepsdemonstratie

Hoe hypnose in je bedrijf kan bijdragen aan een beter bedrijfsresultaat?


Hypnose is een proces van communicatie. Dus goed inzetbaar in het bedrijfsleven.

De bedrijfsvoordelen in het kort: een betere zelfkennis en zelfcorrectie, vermindering ziekteverzuim, een betere motivatie van de werknemers, een effectievere communicatie, meer onderling begrip en teamgeest, efficiëntere samenwerking en meer overtuigingskracht voor de in- en externe verkoopmedewerkers.

Waar voorheen termen als ‘winst’ en ‘continuïteit’ als uitgangspunt voor de bedrijfsvoering prevaleerden, weet men nu dat deze alleen bereikt kunnen worden als de werknemer goed in zijn vel zit en innerlijk evenwicht heeft. Vanuit een goed gevoel van de werknemers kunnen daarom je bedrijfsdoelstellingen eerder en beter worden bereikt.

Hoe verantwoordelijker de functie des te groter daarom de inbreng van hypnose in een bedrijf kan zijn. Met hypnosetechnieken kun je ook de individuele creativiteit vergroten. Daarmee kunnen o.a. marketingstrategieën op basis van de juiste emotionele benaderingen een grotere respons gaan ontlokken. En wat te denken van een directeur die voortaan door hypnose emotioneel tegen alle problemen van deze tijd opgewassen is…?

Hypnose als demonstratie is alleen toelaatbaar als mensen in hun waarde worden gelaten. Als demonstratie kan een hypnose-ervaring heel erg leerzaam zijn en mensen nieuwe overtuigingen bieden. En dat geeft uitzicht op een beter functioneren in bedrijf. Tijdens een van mijn demonstraties op TV ontdekte een van de deelneemsters ter plaatse dat ze van een kwaal in haar arm bevrijd werd, waarvoor ze al 10 jaar naar de fysiotherapeut liep. Voor haar was de groepsdemonstratie een geschenk uit de hemel. Voor hen die met minder tevreden zijn, zal evenwel een demonstratie van het fenomeen hypnose mogelijk toch ook een bijzondere openbaring blijken te zijn.

De workshop, demodag of groepsdemonstratie wordt verzorgd door Riny van As. Hij studeerde af als deskundige in hypnotherapie en NLP. Zijn 30-jarige ervaring in persoonlijke hulpverlening, het geven van cursussen in hypnotherapie en nlp, staan garant voor efficiëntie in bewustwordings- en veranderingsprocessen. Een pragmatisch inlevingsgevoel en visie, door de juiste tracering van individuele gedragskenmerken, typeren zijn effectiviteit. Met o.a. zijn 22 thema’s die voor de toepassing van hypnose kunnen worden ingezet (zie de producten in de ‘winkel’ op deze site) weet hij doelgericht en effectief te anticiperen op zowel het emotionele streven van de gebruikers als wel op het gewenste resultaat in hun functioneren. Zijn benadering leidde diverse malen naar interviews en demonstraties op radio en tv. Zijn presentatie is te combineren met de muzikale ondersteuning van gitarist Joost van de Laar.

Voor boekingen bel: +31(0)627197855.


Deze bijzonder begaafde klassiek gitarist is overigens ook solo te boeken. Zie een gedeelte van zijn repertoire vermeld op zijn hier afgebeelde cd “Momentum“.
Voor boekingen bel rechtstreeks: +31(0)652308901